Hisarcık’ta veliler çocukları için kitap okudu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrencilerinin kitap okumaya ilgilerini arttırmak amacıyla veliler çocuklarıyla beraber kitap okuyarak örnek ve duyarlı bir davranış sergilediler.Öğrencilerinin kitap okumaya ilgilerini arttırmak adına velilerle işbirliği yaptıklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu 3/A Sınıfı Öğretmeni Cemile Aydoğan Karayiyen,” Bu kapsamda 3/A sınıfı velileri, öğrencilerimizin kitap okuma saatine iştirak ederek aynı sırada kitap okuma saati gerçekleştirdiler.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrencilerinin kitap okumaya ilgilerini arttırmak amacıyla veliler çocuklarıyla beraber kitap okuyarak örnek ve duyarlı bir davranış sergilediler.
Öğrencilerinin kitap okumaya ilgilerini arttırmak adına velilerle işbirliği yaptıklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu 3/A Sınıfı Öğretmeni Cemile Aydoğan Karayiyen,” Bu kapsamda 3/A sınıfı velileri, öğrencilerimizin kitap okuma saatine iştirak ederek aynı sırada kitap okuma saati gerçekleştirdiler. Velilerimiz, kitap okuma saatlerini evlerinde de devam ettirerek, bir sonraki ay okunan kitaplar ile ilgili paylaşımda bulunulacaklar. Kitap okuma saatine iştirak eden velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın