Huzurevinde tiyatro gösterisi

Söke Hilmi Fırat Huzurevi'nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından tiyatro oyunu sahnelendi.

Söke Hilmi Fırat Huzurevi'nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından tiyatro oyunu sahnelendi.

Lisenin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serhat Odabaşı'nın yönetmenliğinde, tiyatro çalışması yapan 35 kız ve erkek öğrenciden oluşan tiyatro ekibi, hazırladıkları oyunları bu kez huzurevi sakinleri ve öğrenci velileri için sahnelediler.

Reklam
Reklam

Öğrenciler bir aylık çalışmanın sonucunda hazırladıkları 'Aha O babo', 'Doktor', 'Kız İsteme', 'Kim Korkar Kadınlardan' ve 'Halk Oyunlarının Doğuşu' adlı oyunlar izleyicilerin beğenisini kazandı.

Hilmi Fırat Huzurevi Müdürü Hülya Kurtay, tiyatro gösterisi sonunda yönetmen Serhat Odabaşı'yı ve oyuncu öğrencileri kutlayıp, "Oyunda görev alan öğrenciler rollerini başarıyla yaptılar. Tiyatroyu zevkle izledik. Yeni oyunlarınızı ilk olarak yine burada sahnelemenizi istiyoruz. Sizi şimdiden davet ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: