Iğdır’ın Valisi Pek’in Köy Ziyaretleri

Iğdır Valisi Ahmet Pek, beraberindeki heyetle birlikte Aralık ilçesine bağlı Kırçiçeği ve Adetli köylerini ziyaret...

Iğdır Valisi Ahmet Pek, beraberindeki heyetle birlikte Aralık ilçesine bağlı Kırçiçeği ve Adetli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerinin durumları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Pek, daha sonra vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Burada bir konuşma yapan Vali Pek, amaçlarının Iğdır’a en iyi şekilde hizmet verme ve yaşam standartlarını bulunduğu konumdan daha üst seviyelere taşıyarak ilin, doğal olarak ülkenin kalkınmasında ve daha yaşanılır hale gelmesinde gereken çabayı göstermek olduğunun belirtti. Pek, “Bu anlamda, ilimizin mevcut sorunlarını yerinde inceleyip çözüme kavuşturmak temel prensibimizdir. Birlikte hareket ederek üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Şüphesiz ki devletimiz de vatandaşının refahı için her türlü imkanlarını seferber etmiş bulunmaktadır. Bizler de üzerimize düşen misyonun bilincinde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette Vali Pek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mevcut sorunların giderilmesi için kendisi ile birlikte köy ziyaretine gelen ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: