İl Sağlık Müdürü Karakök, HÜRSİAD'ı ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (HÜRSİAD) ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (HÜRSİAD) ziyaret etti.

HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan, yaptığı konuşmada, son zamanlarda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çok başarılı çalışmaların yapıldığını belirtti.

Çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını anlatan Fincan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"HÜRSİAD olarak birçok kurum ile işbirliği içinde toplum yararına çalışmalar yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Hizmet konusunda sizlerin de çok önemli bir konumu var. Özellikle sağlık konusunda zaman zaman sorunlar yaşanıyor. Sizlerin çalışması ve bizlerin desteğiyle inşallah bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

112 Acil Servis'te sıklıkla yaşadığınız sorunları basından da takip ettik. Gereksiz telefon çağrılarının yapılması topluma büyük zararlar vermektedir. Bu gereksiz çağrılara harcanan zaman yüzünden gerçek hastalara güçlükle ulaşabiliyorsunuz. Yaşadığınız sıkıntının farkında olan bir sivil toplum örgütü olarak, sizlerle birlikte bu konuda bir çalışma yapabiliriz. Vatandaşların 112 ambulans konusunda bilinçlenmesini sağlayabiliriz."

İl Sağlık Müdürü Karakök ise iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın 112 konusuna hassasiyet göstermesi ve bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor. İnşallah yapacağımız çalışmalarla yaşanan bu sorunların önüne geçmiş oluruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın