İnegöl'de, Süt Günü etkinlikleri kapsamında "Süt Çeşmesi" kurulacak.
İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, süt günü etkinliklerini durağanlıktan çıkarıp hareket katmak adına son birkaç yıldır farklı formatlar gerçekleştirdiklerini, bu seneki etkinliğin Atatürk Anıtı önünde gerçekleşeceğini kaydetti.
Etkinlikler kapsamında bayanları ilgilendiren "Süt Tatlısı Yarışması" yapılacağını belirten Aktaş, etkinlikte gün boyunca sıcak süt ve yarışma için getirilen tatlıların ikram edileceğini bildirdi.
Aktaş, daha önceki süt ikramlarından farklı olarak bu sene "Süt Çeşmesi" de kurulacağını belirterek, "Kişi, ne kadar içmek isterse kimseden istemeye gerek kalmadan süt çeşmesinden doyasıya içebilecektir. Yarışmada dereceye gireceklerin ödüllendirileceği, süt ve tatlı ikramlarının yapılacağı programımıza tüm ilçe halkımızı davet ediyorum" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz