iPhone 6S iddiaları kuvvetlenmeye devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan iPhone 6S’i Apple’ın bu yıl içerisinde piyasaya süreceği neredeyse kesinleşti.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘yla büyük bir başarıya imza atan Apple‘ın bu yıl akıllı telefon meraklıları için neler hazırladığı merak konusu olmaya devam ederken, firmanın bu yıl piyasaya süreceği akıllı telefonlardan birisi neredeyse kesinleşmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan iPhone 6S, firmaya yakın kaynaklar tarafından da doğrulandı.

Reklam
Reklam

iPhone 6S‘te kullanılacağı söylenen A9 işlemcilerin yapımından sorumlu olan Samsung’un anayurdu Güney Kore’de ortaya çıkan yeni haberler, telefonun Apple tarafından bu yıl piyasaya sürülecek akıllı telefonlar arasında yer alacağını neredeyse kesinleştirdi.

Öte yandan bugüne kadar piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonları genelde sonbahar aylarında piyasaya süren Apple‘ın bu yıl farklı bir uygulamaya giderek iPhone 6S’ı ilkbahar aylarında satışa sunabileceği söyleniyor. Apple’ın bu kararında iPhone 7’yi normalde beklenenden daha önce piyasaya sürme kararının etkili olduğu belirtiliyor.