İstanbul'da selden etkilenen Ayazağa'da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Son Güncelleme:

Dere yatağındaki 19 dükkan ile Kur'an kursu binası ve stadın yıkılmasından dolayı biriken molozlar iş makineleriyle kaldırılıyor

İstanbul'da selden etkilenen Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde dere yatağındaki bazı yapıların yıkımının ardından bölgede temizlik ve enkaz kaldırma çalışmaları yapılıyor.

Kent genelinde 14 Ekim'de etkili olan kuvvetli sağanağın ardından sel ve su baskınlarının yaşandığı mahallede dere ıslah çalışmaları için yapılan hazırlıklar devam ediyor.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda, dere yatağında bulunması nedeniyle 19 dükkanın yanı sıra Kur'an kursu binası ve stadın yıkımı dün akşam saatlerinde tamamlandı.

Ekipler, bugün de yıkımın gerçekleştirildiği alanlarda enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Dere yatağında biriken molozlar iş makineleriyle kaldırılarak bölge temizleniyor.


Kaynak: AA   |   Bu içerik Serap Özcan tarafından yayına alınmıştır

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: