İzmir’in Bornova ilçesinde terör örgütünin eylemlerinde kullanılmak için Molotof kokteyli ve boru tipi bomba hazırladığı iddiası ile gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından “PKK/KCK üyesi olmak, örgüt adına patlayıcı madde bulundurmak” suçlaması ile gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen M.A.K (18), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 5 Ağustos’ta Doğanlar semti ormanlık alanda düzenlenen operasyonda, molotof kokteyli ve boru tipi bomba hazırladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklanmıştı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz