İzmir'de Sonbahar Şenliği Partisi

İzmir'de müzik sektörüne iddiali bir giriş yaparak, yayın hayatına başlayan Radyo Pause, 14 Ekim'de, Gaziemir...

İzmir'de müzik sektörüne iddiali bir giriş yaparak, yayın hayatına başlayan Radyo Pause, 14 Ekim'de, Gaziemir Festival Alanı'nda gerçekleştirilecek olan Sonbahar Şenlikleri Partisi ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Radyonun program yapımcısı Mustafa Karslıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı gecede, İzmirli sanatçılar Mikrop Hikmet, Hayri Küçük, Ersin Kuşkanat, Şenay Gökdemir, Atacan Ozan sahne alacak. Radyo Pause'un başarılı programcısı Ömer Köroğlu'nun da şiirleriyle yeralacağı gecede sürpriz sanatçıların yanısıra dans sanatçısı Ersen Hacılar ve tipleme sanatçısı Şirret Bacı da sevenleriyle buluşacak.

Reklam
Reklam

Radyo dinleyicilerine kaliteli ve eğlenceli bir gece yaşatmak istediklerini belirten Radyo Pause Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Kar, "Radyomuzun elde ettiği başarılar bizi onurlandırıyor. Yayın hayatına geçtiği andan itibaren müzik sektörüne gönül vermiş birçok ünlü sanatçısının katılımlarıyla destek olduğu radyomuz bir yılını doldurdu. Bunun mutluluğunu dinleyicilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz" değerledirmesini yaptı.

Radyo Pause Sonbahar Şenlikleri'nde konser alanında gece boyunca varillerin içinde ateşler yakılacak ve geceye katılacak radyo dinleyicilerine sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın