Afyonkarahisar merkez ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler, Salar Köyünde öğrencilerin karne sevincine ortak oldular.
Salar Ortaokulu’nda öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olan jandarma ekipleri, öğrencilere unutulmaz bir karne günü yaşattı. Karne dağıtımına Merkez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay ve jandarma personeli katıldı. Öğrencilerin karne dağıtımı programı sonrası Üsteğmen Mehmet Ay ve jandarma personeli öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler ve velileri jandarma ekiplerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz