Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, yeni sezonda cadde ve sokakta yol çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Turanlı, İlçe genelindeki birçok cadde ve sokağa parke taşı döşendiğini, bunun için hafriyat çalışmalarına başlanırken kaldırım bulunmayan yollara kaldırım, bordür taşı, yağmur suyu şebekesi döşenmeye çalışmalarını sürdüğünü söyledi.
İlçe genelinde doğalgaz nedeniyle bozulan ve doğalgaz çalışmaları sone eren bölgede kilitli parke taşı döşenmeye başlandığını ifade eden Turanlı, “Yollarımız çok bozulmuştu. Bu bozulmaların nedeni de doğalgaz çalışmalarıydı. Doğalgaz çalışmalarının bitmediği sokak ve caddelerde yol çalışması yapmamız mümkün değildi. Biz de şu anda doğalgaz çalışmalarının bittiği cadde ve sokaklarda yol çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kademeli bir şekilde devam edecektir. Yaz boyunca çalışmalarımız devam edeceğinden ulaşımda problemler olabilir. Bazı yollardaki hafriyat çalışmalarımız devam ediyor. Bazı yollarda ise çalışmalarımız tamamen bitti ve parke taşı döşendi. Doğalgaz çalışmalarının bittiği yerlerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni sezonla birlikte, ilçe genelinde, yaklaşık 80 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeye başladık" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz