Kalınomuz: Sayabildin mi Hüseyin Çelik

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz Basın Açıklaması yaparak son şehitlerden sonra Hüseyin Çelik’e sitem Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un yayınladığı basın açıklamasında şu sözler yer aldı,

"Bugün bizler uyanabilelim diye 10 çift göz Vatanı için gözlerini kapattı.10 canımızı daha yitirdik.

Sayabildin mi Hüseyin Çelik, kaç Mehmet oldu bu kaybettiğimiz?

Reklam
Reklam

Sayabildin mi kaç ana oldu ağlayan, kaç baba oldu dimdik durmak için gözyaşını içine akıtan, kaç kardeş oldu yüreği kan ağlayan, kaç yar oldu içine ateş düşen?

Bizim artık matematiğimiz yetmiyor bunları saymaya Sayın Hüseyin Çelik! Sen Sayabildin mi? Her şehit verişten sonra ”Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek, terörü lanetliyoruz” demeçlerinden artık Türk Ulusunun istifra edesi geldi. Ya bu işi çözün ya da çekin gidin. Şu unutulmamalıdır ki Vatanı satanlar sağ oldukça Vatan sağ olmaz.

Türk Ulusu artık yeter diyor. Cumhurbaşkanımızın kulağı duymuyor, Başbakanımız bize kızıyor. Artık Türk Ulusunun dayanacak gücü kalmadı. Sizler Büyük Orta Doğu projenizi hayata geçireceksiniz diye daha kaç şehit vereceğiz? Ulusumuzun başı sağ olsun. Umarım bir daha bu sebepten dolayı basın açıklaması yapmak zorunda kalmam. Çok üzgünüz…"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: