Manisa Kızılay Kan Merkezi'nden açıklanan verilere göre, 2012 yılında en fazla kan bağışını Akhisar ilçesi yaptı.
2012 yılında toplam 7 bin 15 ünite kan veren Akhisar bölgesi, Manisa ilinde en fazla kan veren bölge birinciliğini, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da korudu.
Manisa Kızılay Kan Merkezi, 2012 yılının son kan bağışı kampanyasını Akhisar’da 29-30 Aralık tarihlerinde yapacağı bildirildi. Kızılay Kan Bağış Tır’ı 29 ile 30 Aralık tarihlerinde her gün saat 10.00 ile 19.00 arası eski belediye hizmet binası önünde kan bağışçılarını kabul edeceği belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz