Kar Üzerinde Oryantal Şov

Erzurum Palandöken’de eksi 20 dereceyi bulan soğuk havada kar üzerinde şov yapan oryantal Mine Saraç,...

Erzurum Palandöken’de eksi 20 dereceyi bulan soğuk havada kar üzerinde şov yapan oryantal Mine Saraç, yılbaşı tatili için gelen yerli ve yabancı turistlerin nefeslerini kesti.

Reklam
Reklam

Antalya’dan yılbaşı tatili etkinlikleri kapsamında Erzurum’a gelen oryantal Mine Saraç, Palandöken Kayak Merkezi’nde göbek şov yaptı. Çıplak ayaklarıyla kar üzerinde yürüyüp, daha sonra yakılan ateş etrafında şov yapan Saraç, kıvrak dansıyla beğeni topladı. Bir ara soğuktan dişleri birbirine çarpan oryantale turistler montlarını vererek ısınmasını sağladı.

Antalya’nın sıcak havasından gelip Erzurum’un aşırı soğuğunda kar üzerinde dans etmenin çok zor olduğunu söyleyen Mine Saraç, “İlk kez kar üzerinde böyle soğuk bir havada dans ediyorum. Çok üşüdüm, ayak parmaklarımı hissetmedim. Daha sonra alıştım. Güzel bir gösteri oldu” dedi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: