Karabük’te, iki gündür sis etkili olmaya başladı. Kent merkezini kaplayan sis görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürünce günlük yaşamı alt üst etti.
Karabük’ün üzerine sabah saatlerinde çöken sis özellikli ulaşımı aksattı. Kaza yapmamak için sürücüler yavaş seyrederken trafik zaman zaman durdu. Meteoroloji yetkilileri, sisli havanın hafta sonuna kadar özellikle sabah saatlerinde sisin yoğun bir şekilde devam edeceğini bildirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz