Erzurum’un Karaçoban ilçesinde belediye çalışmalarına hız verildi.
Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, ihalelerin tamamlandığını belirterek ilçenin dört bir yanına hizmet götüreceklerini söyledi.
Başkan Gümüş, “ 20 bin metrekarelik alanın ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma da çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. İlçe merkezinde bulunan anayolun yaklaşık 5 kilometrelik bölümü asfaltlanacak. Ara sokaklar kilit taşı ile döşenecek.” dedi.
Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, hizmetlerin bununla sınırlı kalmayacağını ilçedeki diğer tüm sıkıntılarında taraflarından giderileceğini söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz