Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Havran-Balıkesir yolunun 52. kilometresinde (Balya Ayrımı) yarın ve 6 Nisan 2012 tarihinde; 22. kilometresinde (Şapçı Rampası) ise 5 Nisan 2012 tarihinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Reklam
Reklam

Maçka-Torul yolunun 38. kilometresinde (Bağışlı Mevkii) yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-14.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

(Ankara-Bala)Ayr.-Kulu Kavşağı yolunun 49-54. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

(Söke-Milas)Ayr.-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Reklam
Reklam

Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü Mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın