Karslılar evde kalmayı tercih etti

Kars’ta, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yapılan ’evde kal’ çağrısı sonrası sokaklar büyük orada boşaldı.Kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında ’evde kal’ çağrısının dikkate alınmasıyla sokakların boşluğu göze çarptı.

Kars’ta, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yapılan ’evde kal’ çağrısı sonrası sokaklar büyük orada boşaldı.
Kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında ’evde kal’ çağrısının dikkate alınmasıyla sokakların boşluğu göze çarptı. Özellikle kentin en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi’ndeki sessizlik ise dikkati çekti.
Karslıların yapılan uyarıların ardından evlerinde kalmaları yetkilileri de sevindirdi. Sürekli kentte polis araçlarından ve belediye hoparlöründen anonslar yapılarak vatandaşların uyarılmasının da caddelerin boş kalmasında etken olduğu görüldü.

Reklam
Reklam



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz