Karsspor Kelkit Hürriyetspor’u Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Gümüşhane...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Karsspor, seyircisinin desteğiyle baskı kurduğu Kelkit Hürriyetspor kalesinde yakaladığı pozisyonlardan ilk yarıda yararlanamadı.

Reklam
Reklam

Sürekli rakibi karşısında gol arayan Yeşil Beyazlı ekip, il yarıda yakaladığı yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmanın il yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresine de mutlak galibiyet için çıkan Karsspor, 59, 75 ve 78’nci dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor’u 3-0 mağlup ederek sahasında 2’nci galibiyetini aldı.

Karsspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, her geçen hafta Karsspor’un daha iyi olacağını ve 3. Lige çıkacaklarını inandığını söyledi.

Teknik Direktör Tekelioğlu; “Geçen hafta Iğdır’da iyi onamamıza rağmen sahadan mağlup ayrılmıştık. Bu hafta Kelkit karşılaşmasına iyi hazırlandık. Rakibimizin 6 puanı bulunuyordu. Mutlak suretle galip ayrılmamız gerekiyordu. Bunun bilincindeydik. İyi oynadık ve farklı galip geldik. Bütün futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Karşılaşma sonrasında taraftarlar Karssporlu futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: