Kars’ta Proje Hazırlama Ve Uygulama Eğitimi Yapıldı

Kars’ta Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Kars Gıda,...

Kars’ta Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün yürüttüğü Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitiminin açılış toplantısı İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Reklam
Reklam

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantının amacının tarım ve sanayi entegrasyonunu oluşturacak tarım projelerin hazırlanmasında görev alacak teknik elemanların donanımlı hale getirilmesi ve eğitilmesi olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, teknik destek faaliyetlerinin amaçları çerçevesinde İl ve İlçelerdeki kamu kurumlarından toplam 40 personele 5 gün süre ile proje yazma mantığı, paydaş analizi, hedef analizi, strateji analizi, proje hazırlama adımları, faaliyet planı ve bütçe hazırlama yöntemleri konularında eğitim verildiğini söyledi.

Dr. Düzgün; “Bu eğitimin kamu personellerimiz proje yazma ve yürütme becerisi kazanarak, kurumumuzun niteliği, teknik altyapısı ve kapasitesini arttırmasına yardımcı olmasını bekliyoruz. Uygulanan eğitim sonunda katılımcılar yeni projeler üreterek bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: