Samsun’da yaşanan sel felaketinin ortaya çıkardığı sıkıntının giderilmesi için, KASKİ’den 2 adet kanal açma kombi aracının, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin emriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü’ne gönderildiği bildirildi.
Samsun’da yaşanan şiddetli yağışların, sel ve taşkın sularına neden olduğunu belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konu hakkında, “Bölgede yaşanan bu doğal afette mağdur olan vatandaşlarımızın normal yaşantılarına bir an evvel dönmeleri için çalışmalar sürmekte. KASKİ Genel Müdürlüğü olarak da, bölgeye yardım için 2 adet kanal açma kombi aracımızı gönderdik. Ekibimiz, bölgede ihtiyaç olduğu sürece çalışmalarına devam edecek.” dedi.
Sel felaketinde hayatlarını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dilediğini kaydeden Batukan, “Samsun’da yaşanan felaket bizi derinden yaralamıştır. Sel sularına maruz kalan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz