Kilis Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.
Kilis Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, yönetim kurulu üyesi Mehmet Kara ile genel sekreter Mehmet Ümit Deli, Vali Süleyman Tapsız'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, ziyarette Kilis'in tarım sorunları ve Kilis Ziraat Odası'nın faaliyetleri ve görevleri hakkında bilgi verdiklerini söyledi.
Vali Tapsız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz