Kocaeli Ve İstanbul'da Fuhuş Operasyonu

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, 12’si hayat kadını olmak üzere toplam 17 kişi gözaltına...

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, 12’si hayat kadını olmak üzere toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, istihbari çalışma sonucu örgütlü olarak fuhuş yaptıkları belirlenen bir grubu takibe aldı. Yaklaşık 5 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon yapıldı. Kocaeli'nin Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçeleri ile İstanbul'da belirlenen 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, 12'si hayat kadını olmak üzere 17 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda porno film, cinsel içerikli hap, kondom, bir miktar esrar maddesi ile müşteri bilgilerinin yazılı bulunduğu ajanda ele geçirildi. Moldova, Kırgızistan, Türkmenistan ve Kazakistan uyruklu oldukları belirlenen 8 yabancı uyruklu hayat kadını, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Bürosu'na teslim edildi.

Çete üyelerinin, hayat kadınlarını elit müşterilerine geceliği bin lira ile 2 bin lira arası değişen fiyatlarla pazarladığı iddia edilirken, müşteriler arasında iş adamları ve kamuda çalışan yöneticilerin de bulunduğu öne sürüldü. Şahısların işlemlerine Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ediliyor.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: