Konya İl Genel Meclisi, Kasım ayı toplantılarına başladı.
Konya İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisi ve Özel İdare olarak Konya ve ilçelerinde önemli hizmetlere imza attıklarını dile getirdi.
İlçeye, beldeye ve köylere hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Selvi, Kasım ayı toplantılarında 2013 yılı bütçesini hep birlikte hazırlayacaklarını kaydetti.
Yol, su ve tarımsal faaliyetler başta olmak üzere köylerin kalkınması için gerekli çalışmaların yapılacağını aktaran Selvi, "Çok şükür her ilçeye, beldeye, köye başımız dik giriyoruz. Çünkü yapılması gereken acil ihtiyaçları yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bizim işimiz sorun çözmek. Bunu da en iyi şekilde yapıyoruz" diye konuştu.
Geçen ay gerçekleştirilen İspanya ziyareti hakkında da bilgi veren Selvi, ziyarette Konya'ya yapılması planlanan projeler hakkında önemli bilgilere sahip olduklarını belirtti.
Konya İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının ikinci birleşimi 6 Kasım Salı günü saat 10.00'da yapılacağı bildirildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz