Kozan Kent Konseyi'nden Başkan Öztürk'e Ziyaret

Kozan İlçe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kozan İlçe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen başkanlığında, konsey binasında toplanan yürütme kurulu üyeleri 4 yıldır sürdürdükleri çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı yaptı. Konsey başkanı Sezen ve yürütme kurulu üyeleri daha sonra, yeni seçilen Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Konseyin, kurulduğundan buyana, sıfır bütçeyle, çok sayıda sorunu gündeme taşıdığını ve çözüm ürettiğini ifade eden Sezen, Başkan Öztürk'e yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Öztürk ise konseye yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: