Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, Kısa süre önce sosyal medyada yayılan kulakları kesilmiş köpek fotoğrafları, görenleri isyan ettirdi. İki kişinin iple boynundan bağlı bir köpeğin kulaklarını kestiği ve bunlarla poz verdiği fotoğrafların Isparta'da çekildiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan fotoğrafları gören Isparta Hayvan Koruma Derneği, paylaşımı yapan 2 kişi hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü fotoğraflarda yer alan kişilerin H.K. ve N.Y. olduğunu belirlerken, paylaşımın yapıldığı hesaplarla fotoğrafların sahte olup olmadığı araştırılıyor.
'FOTOMONTAJ OLDUĞUNA İNANMIYORUM'
Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Gürcü uyruklu Türk vatandaşı Dodo 'DOĞRUYSA ÇOK VAHİM'
Süleyman Demirel Üniversitesi 'BÖLGEDE İNCELEME YAPACAĞIZ'
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu ise "Herkes bizi arıyor. Ama bu Doğa Koruma ve Milli Parklar'ın gözetiminde bir konu. Milli Parklar'dan ekip bekliyoruz. Ekip geldiğinde zabıta olarak eşlik edip, söz konusu bölgede inceleme yapacağız" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz