Nato Yolu Caddesi’nde içme suyu bağlantı çalışması yapılacağından 9 Temmuz Pazartesi günü saat 08.00’den itibaren 40 saat süreyle ilçenin bazı mahallerinde su kesintisi uygulanacak.
Mamak Şahintepe Mahallesi Nato Yolu Caddesi’ndeki içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 9 Temmuz Pazartesi günü saat 08.00’dan, 10 Temmuz Salı günü saat 24.00’a kadar, 40 saat süreyle Mamak’ın bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. 9 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 40 saat süreyle su kesintisi uygulanacak yerler şöyle: "Şahintepe, Şirintepe, Fahri Korutürk, General Zeki Doğan, Durali Alıç, Cengizhan, Mutlu, Ege, Akşemsettin, Yakup Abdal ve Tuzluçayır mahalleleri ile Kutlu, Misket Misket, Kartaltepe, Mehtap, Aşık Veysel mahallelerinin üst kodları ve Peyami Sefa Mahallesi’nin bir kısmı, Nato Yolu Otoban Yolu Kuruçay Mevkii, Nato Yolu P15 ve çevresi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz