İlker KILIÇASLAN/MANİSA, Bu hafta konuk edecekleri Samsunspor'un 14 puanla 9'uncu sırada yer aldığını hatırlatan Teknik direktör Taner Taşkın, "Bu maçı kazanırsak Samsunspor'la puan farkı 1'e inecek. Adana Demirspor dışında son 6 haftada karşılaşacağımız tüm takımlar 10-12 puan aralığındalar. Kazanacağımız her maç bizi biraz daha yukarı taşıyacak. İyi bir seri yakalarsak, ikinci yarıda taraftarlarımıza bambaşka hedefleri olan bir Manisaspor izletebiliriz" dedi.
BİLETLERDE DAMPİNG
Manisaspor'da Akhisar Belediyespor'la oynanan kupa müsabakasında yaşanan seyirci patlamasının devam etmesini hedefleyen yönetim, Samsunspor maçının biletlerinde indirim yaptı. Buna göre pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada kapalı tribün bileti 20 TL'den 15 TL'ye, maraton ve misafir tribünü 10 TL' den 5 TL'ye, VIP tribünü de 30 TL'den 20 TL'ye indirildi. Biletler bugün satışa çıkarken, Spil ve Gediz yönündeki kale arkası tribünlerin açılmayacağı açıklandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz