MediaMarkt Türkiye'ye "En İyi Veri Kullanımı" ödülü

MediaMarkt Türkiye, Martech Awards'ta "En İyi Veri Kullanımı" kategorisinde birinciliğe layık görüldü

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt Türkiye, pazarlama için faydalanılan teknolojilerin ve bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımının ödüllendirildiği Martech Awards’ta "En İyi Veri Kullanımı" kategorisinde birinci oldu.

Reklam
Reklam

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çeşitli alanlarda aldığı ödüllerle adından çokça söz ettiren MediaMarkt Türkiye, dijital Ajansı SEM ile birlikte hazırladığı dijital odaklı kampanyası ile yeni bir ödül daha kazandı.

Pazarlama için faydalanılan teknolojilerin ve bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımının ödüllendirildiği Martech Awards'ta "En İyi Veri Kullanımı" kategorisinin kazananı, "Şahane Cuma (Black Friday)" için yaptığı projeyle MediaMarkt Türkiye oldu.

Ödül töreninde MediaMarkt Türkiye ekibine ödülünü etkinliğin jüri başkanlığını üstlenen, UiPath Türkiye Genel Müdürü Tansu Yeğen takdim etti.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz