Mesleki Ve Teknik Eğitim Okul - Kurum Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında, il genelindeki mesleki ve teknik eğitim okul-kurum müdürleriyle...

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında, il genelindeki mesleki ve teknik eğitim okul-kurum müdürleriyle genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda ildeki mesleki ve teknik eğitimin genel değerlendirilmesi yapılınken, mesleki ve teknik eğitimde yapılması gereken hamleler üzerinde duruldu. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, özellikle mesleki ve teknik eğitimdeki okullaşma oranının artırılmasının gerektiğini vurgularken, okulların alan/dallarını tanıtıcı sunumlarını ortaokul son sınıf öğrencileriyle paylaşılmasının önemli olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Okul- kurum müdürlerinin okullarında yapmış olduğu güzel uygulamaların paylaşıldığı toplantıya katılan müdürler ilde mesleki ve teknik eğitim okul- kurum müdürlerini bir araya getiren toplantının ilk defa yapıldığını ve faydalı olduğunu vurguladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın