MHP Samsun 10. Olağan İl Kongresi sona erdi. Recep Güleroğlu, Şaban Kılıç ile Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın yarıştığı kongrede 600 delegeden 264’ünün oyunu alan Kılıç, rakibi Güleroğlu’na 3 oy fark atarak partinin yeni il başkanı oldu. 2 oy ise geçersiz sayıldı.
Yaşardoğu Spor Salonu’nda yapılan kongrenin sonuçlarını açıklanmaya başlamasıyla ‘Ülkücü Hareket Engellenemez’ sloganları atan il başkan adayı Şaban Kılıç’ın destekçisi partililer, kesin sonuçların açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadı. Sonuçları sükunetle izleyen diğer adaylardan Av. Recep Güleroğlu ile Hasan Aslan, kürsüye çıkarak yeni il başkanı Kılıç’ı tebrik etti. El ele tutuşan adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz