MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Filiz: -"Günlük 110 ton süt üretimi yapan Avrupa'nın da en büyüksüt üretim çiftliği Denizli'de bulunuyor"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz, günlük 110 ton süt üretimi yapan Avrupa'nın

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz, günlük 110 ton süt üretimi yapan Avrupa'nın da en büyük süt üretim çiftliğinin, Denizli'de bulunduğunu bildirdi.

MÜSİAD Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle Atasancak Acıpayam Tarım İşletmesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Filiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2007 yılında Sancak ve Ata Grubu ortaklığıyla Acıpayam'da 24 bin dekar arazi üzerine Atasancak Acıpayam Tarım İşletmesi'nin kurulduğunu belirtti. Filiz, "Günlük 110 ton süt üretimi yapan Avrupa'nın da en büyük süt üretim çiftliği Denizli'de bulunuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Atasancak Genel Müdürü Lütfü Kaşlı da Atasancak'ta 3 bin 200'ü sağımlık toplam 7 bin 500 büyükbaş hayvanın bulunduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: