Ödemiş Yöresi S.S. Kadın El Sanatları Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi, her hafta farklı konukları ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde (EGİKAD) Ege Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri ve Anatolian Artisans Kurucusu ve başkanı Yıldız Yağcı, kooperatif çalışmalarını yerinde incelemek ve ürünlerini görmek için Ödemiş’e geldi.
Kadın Kooperatifi ortaklarından Gülfer Keskin, misafirlere Yıldız Kent Arşivi ve Müzesini gezdirdikten sonra kadınlar Arasta içindeki kooperatife ait Sini Ev Yemekleri ve El İşleri dükkanlarını ve ürünlerini incelediler. Anatolian Artisans Başkanı Yıldız Yağcı, kooperatif çalışmalarına katılan bütün kadınları kutladığını belirterek, burada yaptığı incelemeleri Amerika'daki Anatolian Artisans'a sunup tanıtımını yapacağını söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz