Öğrenciler parkta kitap okudu

Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlkokulu 4 sınıf öğrencileri Atatürk parkında oturan vatandaşlara kitap dağıtarak birlikte kitap okudu.

Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlkokulu 4 sınıf öğrencileri Atatürk parkında oturan vatandaşlara kitap dağıtarak birlikte kitap okudu.

Etkinliği düzenleyen Ahmet Zeki Atalay İlkokul’u 4 sınıf öğrencisi Betül Uzun, yaptığı açıklamada, amaçlarının parklarda boş, boş oturan vatandaşları kitap okumaya teşvik etmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İnsanlara kitap dağıtarak bizimle birlikte kitap okumalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Uzun, şunları söyledi;

“Parkta kitap okumamızın amacı insanların boş yere buralarda çekirdek çitleyip dolaşacaklarına ellerine kitap, dergi ya da gazete alarak zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilirler. Boş, boş gezeceklerine kitap okumak çok daha faydalıdır. Biz bu projeyi insanlara kitap okumayı sevdirmek amacıyla yaptık. İnsanlar bize bakıp bize örnek alırlarsa projemizde iyi bir sebep almış olur. Projemizde başarıya ulaşmış olur.Her hafta park’a gelerek burada oturan insanlarla kitap okumaya devam edeceğiz.”

Emekli Aşir Akbaş, (60) Parkta oturduğum sırada öğrenciler kitap okuduğunu görünce bana da kitap vererek okur muzunuz diye sordular. Bende bir kitap alarak onlarla birlikte okumaya başladık. Kitap okumak çok güzel, parkta oturan herkesin kitap okuyarak günlerini değerlendirmeleri gerekir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: