Okullarda iftar sofrası kurulacak

Ramazan ayı boyunca her gün başka bir mahallede bin- bin 500 kişilik toplu iftar verilecek.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde düzenlenen program ile Ramazan ayı boyunca her gün başka bir mahallede bin- bin 500 kişilik toplu iftar verilecek.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ramazan ayında, Şanlıurfa’daki tüm mahalleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda olmak üzere, 30 gün boyunca 30 yerde iftar vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Valiliği’nin Ramazan ayında gerçekleştireceği etkinlikler kapsamında Valilik Toplantı Salonunda kurum amirlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “30 gün 30 ayrı mahallede mahalle sakinlerimizle bin – bin 500 kişiyle hep beraber iftar yapacağız” dedi.

Ramazan’da bütün hayırseverlerden, iş adamlarından, zenginlerden fakir fukara ile vatandaşlarla oturup iftar yapmaları ricasında bulunan Vali Celalettin Güvenç, “Bizim yaptığımız çalışmada bir önderlik, bir örnek diye düşünüyoruz. Bizle de olabilirler bir akşam gelip bizimle de iftar edebilirler. Bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte ayrıca kendileri de bu tür etkilikler yapabilirler” şeklinde konuştu.

Öte yandan gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın