Semiha Yücel Akdeğirmen İlköğretim Okulu 1-B Sınıfı Okuma Bayramında Eğlendi.
Adana’nın Çukurova ilçesinde Semiha Yücel Akdeğirmen İlköğretim Okulu 1-B sınıfına giden öğrenciler için yılsonu okuma bayramı düzenlendi.
Programda, öğrenciler, kendilerini izlemeye gelen velilere birbirinden güzel oyunlar, şarkılar ve şiirler sundular.
Düzenlenen programda öğrencilerin sergilemiş olduğu gösterileri öğretmen ve veliler ilgiyle izlediler.
Programda 1-B Sınıf öğretmeni Serpil Bahadır, öğrencileriyle birlikte bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Tüm öğrencilerimizle başarılı bir öğretim sezonu geçirdik. Ben bu süreçte emeği geçen tüm velilerimize de teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir eğlence ortamında öğrenciler ve veliler birlikte stres atmış oldular. Bu öğretim yılını geride bırakmanın gururunu gönlümüzce eğlenerek yaşadık. Bu anı velilerimizle paylaşmanın onurunu yaşıyorum.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz