Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, Uzun bir süre havalimanı dış hatlar geliş katında kendisini karşılayacak ilgilileri bekleyen Dzsudzsak daha sonra çıkışta gazetecilere çekebileceklerini söyledi.
Yeşil beyazlı yönetim geçen haftaya kadar Beşiktaş'ın da üzerinde durduğu Dzsudzsak için Dinamo Moskova'yla da el sıkıştığını, Macar sol kanat oyuncusuyla aradaki pürüzlerin kaldırılması için Bursa'ya çağırdığını bildirmişti.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da futbolcuyu doğrulayarak, sözleşmesi 31 Aralık 2015'te bitecek olan Macar kanat oyuncusunun Bursa'yı gezeceğini, daha sonra da pazarlık masasına oturulacağını söyledi.
Macaristan Milli Takımı'nın formasını 69 kez giyen ve 39 gol atan tecrübeli sol açık, 2012 yılında Dinamo Moskova'ya 19 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Macar kanat oyuncusu, Rus ekibinde 112 maçta, 13 gol ve 30 asist yaptı.
(FOTOĞRAF)
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz