Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, terörün insanlık suçu olduğuna dikkat çekerek, yapılanlara gereken cevabın verileceğini kaydetti.
Bendevi Palandöken, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 askerin şehit edilmesi ve 7 askerin de yaralanması üzerine kınama mesajı yayınladı.
Terörle bir yere varılamayacağını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bunu yapanlar insanlığın düşmanıdır. Dökülen hiçbir kan ve alınan hiçbir can kimsenin yanına kar kalmaz. İnsanlarımızın canına kasteden, gözü dönmüş terör örgütünün sonu elbet bir gün gelecektir. İnsanımıza düşen sağduyulu olmaktır. Bu kardeş kanının dökülmesine son verilmeli." dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz