Pazaryeri Devlet Hastanesi personeli tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.
Pazaryeri Kent Ormanı'nda, Orman Haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikimine Devlet Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Uzm. Dr. Emel Aydın ve Hastane Müdürü Ahmet Arıcı, Orman İşletme Şefi Sabri Satış ile personel katıldı.
Sağlık Grup Başkanı Uzm. Dr. Aydın, ormanları, şehirlerin akciğeri olarak gördüklerini belirterek, "Ormanlarımız, temiz havanın ve yağmurun garantisidir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel hatıra oldu" dedi.
Yer tahsisi yapan Orman İşletme Şefi Satış'a teşekkür eden Uzm. Dr. Aydın ve beraberindekiler, 100 sedir fidanını toprakla buluşturdu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz