Potanın Kalbi Erzurum’da Atıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev...

Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası başladı.

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan maçlar kıran kırana geçerken, sekiz takım müsabakalarda mücadele ediyor. İki grupta oynanan maçlarda A Grubu’nu 55 Gençlikspor, Ünye Basketbol Spor Kulübü, Manisa Turgutlu Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor Kulübü oluştururken, B Grubu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Eskişehir Gençlikspor Kulübü, Hatay Şirince Spor Kulübü ve Şanlıurfa Harran Spor Kulübü yer alıyor.

Reklam
Reklam

Dört gün sürecek olan şampiyonada Anadolu Şampiyonu belli olacak. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda günde dört maç oynanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın