Prof. Dr. Yumak Görevine Başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığına atanan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak görevine başladı.

Yükseköğretim Kurulu tarafından Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığına atanan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak görevine başladı. Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Mühendislik–Mimarlık Fakültesi’ndeki görev teslim töreninde yaptığı açıklamada, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak’a yeni görevinde başarılar diledi. Uçar, Bozok Üniversitesi'nin, köklü bir geçmişi bulunan Mühendislik-Mimarlık Fakültesine Yumak’ın ataması ile gücüne güç kattığını söyledi. Prof. Dr. Hasan Yumak ise kendisine verilen görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade ederek, “Rektörümüzün nazik ziyaretinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Üniversitemizin güzide fakülteleri arasında bulunan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ndeki dekanlık görevini layıkıyla yerine getirmek için şahsım ve ekibim adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın