Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dün gece 4 arkadaşın hız tutkuları faciaya neden oldu.
Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce yol kenarındaki ağaça çarptı ardından elektrik direğine çarparak durabilen ve iki parçaya ayrılan otomobildeki 4 genç yola fırladılar. Dakikalarca kanlar içerisinde yol ortasında bekleyen gençlerden 2’si ölürken 2 genç ise ağır şekilde yaralandı.Alınan bilgilere göre kaza Akyazı İlçesi Mudurnu caddesinde gece saat 03.00 civarında meydana geldi. Kuzuluk beldesinden Akyazı istikametine seyretmekte olan İbrahim Tekin (25) idaresindeki 41 UL 471 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarındaki ağaca çarptı.
Ağacı yerinden söken otomobil daha sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra 2 ayrı parçaya ayrıldı.Kazada Otomobil sürücüsü İbrahim Tekin (25) olay yerinde hayatını kaybederken Taha Kürşat Bayram (19), Yusuf İlerin (25) ve Adam Boğaz (24) kanlar içerinde yola fırladılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine oradan da Adapazarı’na Toyotasa İlk yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.Yaralılardan Taha Kürşat Bayram yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak öldü. Adem Boğaz ile Yusuf İleri’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz