Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, (STSO) bir süre önce seçimleri gerçekleştirilen Sağ ve Sol Sahil Sulama Birlikleri’ni ziyaret etti.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Gür, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Körezli, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural Sağ Sahil Sulama Birliği Yeni Başkanı İbrahim Çelikkaya'yı ve Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Ali Gürsoy'u makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı diledi.
Ziyaretlerde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş, "Her iki birliğimizin de seçimleri kısa bir süre önce tamamlandı. Artık seçimler geride kaldı. Salihli için oldukça önemli olan bu iki birliğimizin önemli projeler kapsamında faydalı çalışmalarda bulunacaklarına inanıyoruz. Oda yönetimi olarak Sağ ve Sol Sahil Sulama Birlikleri’nin yeni başkanlarına görevlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz