Sayısal Loto sonuçları 26 Ağustos: Kupon sorgulama için tıklayın!

Sayısal Loto sonuçları, ikramiyeli bilet rakamları ile belli oldu. Milli Piyango İdaresi'nin canlı yayını ile belirlenen şanslı 6 rakam, talihlilere 1 milyon TL devirli, 2 milyon TL'yi aşkın bir ikramiye verdi. Bakalım geçtiğimiz hafta devreden Sayısal Loto, bu hafta talihli çıkarabilecek mi? İşte 1085. hafta Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto sonuçları an itibariyle Milli Piyango İdaresi ve noter heyeti tarafından kamuoyuna duyuruldu. Şimdilik sadece kazandıran 6 rakamları ile belli olan Sayısal Loto sonuçları, ikramiye dağılımlarını akşam saatlerinde, 21.45 civarında duyurulacak. Geçtiğimiz haftadan kalan 1 devir var ve 1 milyon TL'lik bir devir söz konusu. Bu devir de hesaplandığında yaklaşık 3 milyon TL'lik büyük ikramiye, 6 bileni arıyor!

Reklam
Reklam

Sayısal Loto sonuçları ile 26 Ağustos tarihinde de devir çıktığı takdirde 5 bilenler 5 bin TL'den fazla ikramiye kazanıyorlar. Geçtiğimiz hafta 5.390 TL, 129 kişiye dağıtıldı ve Sayısal Loto, haftanın kazandıran şans oyunu içerisinde yerini aldı.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 26 AĞUSTOS 2017: DEVİR!

İşte Sayısal Loto sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 39 43 44 14 49 36

Sayısal Loto, bu haftada da devrederek 3 milyon TL'yi 1086. haftaya bıraktı. 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye 3.510,003 TL idi. 5 bilenler 6 bin 213 TL, 4 bilenler 80 TL ve son olarak 3 bilenler 11,90 TL kazandı! Bu hafta, Sayısal Loto'ya ilginin artması dikkat çekti.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ TAKİP EDİLEBİLİYOR MU?

Milli Piyango İdaresi, Sayısal oyunları herhangi bir dedikodunun gölgelememesi adına; çekilişleri noter huzurunda canlı yayınlıyor. Her cumartesi MPİ tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen çekilişler 21:15’te “mpi.gov.tr” adresinden canlı olarak takip edilebiliyor. Çekiliş sonuçlarına göre ikramiye almaya hak kazanan kişiler ise küre içerisine bırakılan toplar arasından seçilen 6 rakamdan 3 ve fazlasını bilenler oluyor. Tespit edilen 6 rakamın tamamını doğru tahmin eden kişiler büyük ikramiyeyi almaya hak kazanırken 6 rakamı doğru tahmin eden kişi çıkmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir sonraki haftaya devrediyor.

Reklam
Reklam

SAYISAL LOTO SONUÇLARI TAHMİN EDİLEBİLİR Mİ?

1, 2, 3, 4, 5, 6 nın çıkma ihtimali 44, 45, 46, 47, 48, 49 veya 12, 18, 23, 37,

38, 46 çıkma ihtimaline eşittir. Ama yine de ard arda sıralı 2 rakamdan fazla oynanamak mantıklı oluyor . Yani 47, 48 oynadıktan sonra 49 oynamayınız. İstatistiklere göre Ard arda 3'lü

az çıkmıştır. 475 hafta itibarıyla sadece 26 haftada ard arda 3 rakam dizili (1, 14, 15, 16, 29, 47 gibi) 6lılar çıkmıştır. Bu da; (449/475= 0.945) şu ana kadar çekilen çekilişlerin yaklaşık %95'inde ard arda 3lü rakam dizisinin çıkmadığı manasına gelmektedir. Hele 1, 2, 3, 4, 18, 39 gibi ard arda 4 sıralı rakam ve daha fazlasının çıkma ihtimali çok düşük. 475 hafta sonunda sadece 5 haftada ard arda 4 rakam çıkmıştır. Bu da; (470/475=0.989) %98.9 oranında 4lü dizi çıkmadığı anlamına gelmektedir. Ama hiç bir zaman unutmamak gerekiyor Sayısal loto tamamen şansa dayalı bir oyundur .

Sayısal Loto, tüm dünyada sevilen ve çokça tercih edilen bir şans oyunudur. Sayısal Loto 6/49, ülkemizde 16 Kasım 1996 tarihinden itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Ülkemizde Milli Piyango teşkilatı tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş kişisel bayiler tarafından satışı gerçekleştirilir. Sayısal oyunlar kategorisindeki en çok tutulan oyun Sayısal Loto'dur. Katılımcılarının sayısı yüksektir ve her işlek caddede bir Sayısal bayisi bulmak mümkündür. Sayısal oyunların tümü, sadece yetkili bayiler aracılığıyla oynanabilirler. İnternet ortamında oynatılmaları yasaktır.

Reklam
Reklam

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto sonuçları açıklandığına göre, oyunun detaylarına bakmak gerekiyor. İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Sayısal Loto sonuçları sonrasında ikramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Reklam
Reklam

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: