Turan KOYUNCU/ SİİRT, (DHA)- SİİRT'in Eruh İlçesi Bilgili Köyü kırsalında dün akşam devriye görevi sırasında PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen cenaze törenine Vali Mustafa Tutulmaz, MHP Milletvekili Oktay Vural, daire müdürleri, askeri yetkililer, şehit korucunun yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Şehit güvenlik korucusu Dündar'ın cenazesinin katafalka konulmasıyla başlayan tören, şehit özgeçmişi ile duaların okunmasıyla devam etti.
Sinir krizi geçirirek gözyaşlarına hakim olamayan şehit yakınlarını, askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Daha sonra şehit güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Eruh İlçesi'ne bağlı Çizmeli Köyü'ne gönderildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz