Şehitkâmil Belediyesi'nden 25 Aile Merkezi Ile 19 Etüt Merkezine Aşure

Şehitkâmil Belediyesi, 25 aile merkezi ile 19 etüt merkezinde bulunan el beceri ve spor kurslarındaki...

Şehitkâmil Belediyesi, 25 aile merkezi ile 19 etüt merkezinde bulunan el beceri ve spor kurslarındaki kursiyerlere aşure ikram etti.

Muharrem ayının gelmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımını sürdüren belediye, sosyal tesislerde eğitim gören kadın ve çocuklara da aşure ikram etti. İlk olarak Demokrasi Meydanı’nda, ilçe genelindeki camilerde ve belediye içinde aşure dağıtan Şehitkamil Belediyesi, şimdi de sosyal tesislerde eğitim gören çocuk ve kadınlardan oluşan kursiyerlere ikram ediyor.

Reklam
Reklam

Muharrem ayının önemli ve faziletli bir ay olduğunu dile getiren Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl mübarek Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bu yıl da Demokrasi Meydanı’nda, camilerimizde ve belediyemizde, son olarak da aile merkezlerimizde aşure dağıttık. Bu vesileyle insanlara bolluk ve bereketin simgesi olan Muharrem ayını hatırlatmak istedik. Tüm hemşehrilerimin Muharrem ayının mübarek olmasını diliyorum. Allah, herkesi sağlık ve sıhhatle bu yıllara ulaştırır inşallah.” dedi.

Kursiyerler ise şunları ifade ettiler: “Şehitkamil Belediyesi’nin açtığı kurslarda eğitim görüyoruz. Burada aile sıcaklığını aratmayan bir ortam var. Hocalarımız da hepimizle tek tek ilgileniyor. Muharrem ayı dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizlere aşure ikramında bulundu. Allah, kendisinden razı olsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın