Selçuk’ta Melihat Gülses Konseri

 Selçuk Üniversitesi, 39. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği’nin naif sesli hanımefendisi olarak adlandırılan Melihat Gülses’i ağırladı. 

Selçuk Üniversitesi, 39. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği’nin naif sesli hanımefendisi olarak adlandırılan Melihat Gülses’i ağırladı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve eşi Hatice Gökbel, Konya İl Kültür Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çıpan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve eşi Figen Güleş, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ve eşi Perihan Özcan, Genel Sekreter Fazilet Uyar, Vakıfbank Nalçacı Şube Müdürü Vedat Sözen, dekanlar, müdürler, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Vakıfbank sponsorluğunda gerçekleştirilen konserde söz alan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuk Üniversitesi’nin özellikle son 2 yıllık süreçte gerçekleştirdiği gelişim sürecine ilişkin bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Gökbel, Türk Sanat Müziği’nin en iyi icracılarından olarak gürdüğü Melihat Gülses’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Rektör Gökbel ayrıca konser sponsoru Vakıfbank’a da destekleri nedeniyle teşekkür etti. Alkışlarla sahne alan Gülses, ‘Günaydınım, Narçiçeğim”, ‘Çok Aşığın Var Diyarlar’, ‘Üsküp Sevda’, ‘Eylül’ gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Gülses’in şarkılarına eşlik eden dinleyenler, yaklaşık 2 saat süren performansın ardından ünlü sanatçıyı ayakta alkışladı. Konya Akşehirli olmaktan gurur duyduğunu belirten Gülses, "Burada kendi topraklarımda, hemşehrilerimle birlikte olmak benim için son derece anlamlı. Bu nedenle bugün çok daha fazla heyecanlıyım" dedi. Konser sonunda Rektör Gökbel, Mehilat Gülses’e Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından yapılan yağlı boya resmini armağan etti. Tabloyu büyük bir heyecanla alan Gülses, "Hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden biriydi. Sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz