Sevgi Anaokulu tarafından öğrencilere kapalı spor salonu, stadyum ve kapalı yüzme havuzu gezdirilerek tanıtıldı.
Stadyumda çimlerin üzerinden özgürce koşup eğlenen minik öğrenciler, daha sonra Adıyamanspor'lu futbolcularla bir araya gelen öğrenciler futbolcular ile zaman geçirdiler.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sevgi Anaokulu Müdürü Ali Gülden, “Sevgi Anaokulu olarak amacımız öğrencilerimizin küçük yaşlarda spor alanlarını tanıyarak sporu sevmeleri ve ileriki hayatlarında sporla iç içe olmalarını istiyoruz. Bunun içinde geziler yapmaya devam edeceğiz. Bu gezimizde bizlere yardımcı olan gençlik spora ve Adıyaman spora ve görevlilere teşekkür ederiz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz