Siirt'te, askeri araç ile otomobilin çarpışması sonucu 4'ü asker 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Yunus Barın (20) yönetimindeki 56 AL 856 plakalı otomobil, Siirt Batman karayolunun 4. kilometresinde ana yola çıkan Ahmet Kaya yönetimindeki 34 TH 581 plakalı traktöre çarpmamak için manevra yapınca karşı yönden gelen "kirpi" olarak bilinen askeri araçla çarpıştı.
Kazada, ağır yaralanan sürücü Barın ile hafif yaralanan ve isimleri öğrenilemeyen 4 asker Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş Siirt Devlet Hastanesi'nde yaralıları ziyaret etti. Ömür, kazada yaralanan Barın'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
Muhabir: Ayhan Mergen - Zekeriye Güneş / Nurten Aslan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz