Şiran Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu ihalesi yapıldı

Şiran Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu ihalesi gerçekleştirildi.

Şiran Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu ihalesi gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012 yılı yatırım programına alınan Şiran Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu ihalesi, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'nın da katılımı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nde yapıldı.

Reklam
Reklam

Mayda, ihale sonrası yaptığı açıklamada, salonun ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Önümüzdeki günlerde Köse ve Kürtün ilçelerimizde de salonların ihalesi yapılacak. Böylece spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. Tesislerin yapımına katkı koyan başta Gençlik ve Spor Bakanı olmak üzere milletvekillerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: